Laatste nieuws                    Volg ons ook op facebook facebook

JJBJ bij Jazzclub Tiel in de Prinsenhof te Buren     (11-02-2024)

JJBJ foto
JJBJ foto

Rob Zantinge maakte een aantal foto's van van ons optreden bij Jazzclub Tiel, waarvan er één is geplaatst in 'het Kontakt Tiel'. Lees daarin ook het interview met Dick Derkse, voorzitter van de jazzclub. Het interview is te lezen vanaf 19 februari, lees hier het interview.

 

Doetinchemse Jazzvereniging    (11-06-2023)

JJBJ foto

Zondag 11 juni 2023 van 11.00 tot 14.00 uur
Jay Jay's Border Jazzmen in kasteelcafé Heeren Dubbel
Hof van Bergh 8, 's Heerenbeg

Toegang gratis
 

Jazzfestival 2023 Zevenaar    (28-05-2023)

JJBJ foto

Supergezellige sfeer bij 't Eetlokaal in Zevenaar tijdens het Jazzfestival 2023
 

Nieuwjaarsconcert 2023    (15-01-2023)

JJBJ foto

Drie jaar hebben we er op moeten wachten, maar zondag 15 januari was het weer zover: ons traditionele Nieuwjaarsconcert bij zaal Staring in Zevenaar. Mede georganiseerd door Eric Peters, de zoon van Theo Peters, onze manager, van wie wij het afgelopen jaar april helaas afscheid moesten nemen.
De zaal was goed gevuld met zo’n zestig fans en andere belangstellenden, die hebben genoten van ons optreden. Mooie reactie van één van onze gasten: “Van jullie muziek word ik vrolijk én ontroerd...”
 

NIEUWJAARSCONCERT - Zondag 15 januari a.s.

JJBJ foto

Zondag 15 januari 2023
Nieuwjaarsconcert door Jay Jay’s Border Jazzmen
in Zaal Staring, Grietakkers 3, Zevenaar
Aanvang 11.00 uur. Entree € 8,00
met gratis kop koffie.


 

Zondag 1 januari 2023

JJBJ foto

Jay Jay's Border Jazzmen
wensen u fijne feestdagen en een gezond en swingend 2023 !

 

Eindelijk weer eens live muziek - JJBJ in Wildeshausen (D)     (05-07-2020)

JJBJ foto
JJBJ foto

Na een lange stop vanwege de coronamaatregelen was er eindelijk weer eens een live optreden van Jay Jay's Border Jazzmen: Frühshoppen in de open lucht bij het Altes Amtshaus in Wildeshausen (D). Lees hier wat de lokale krant berichtte over het concert en bekijk de fofocollage van het optreden (1 MB).
 

Aardige recensie over ons optreden in Arnhem in februari j.l.

JJBJ foto

Dit schreef de voorzitter van StoryVille Jazzclub over ons in hun nieuwsbrief:
"Op 21 februari j.l. was er, ondanks de waarschuwing van enkele leden dat er die avond ook carnaval in Arnhem werd gevierd, een ruime opkomst van leden en gasten uit Arnhem en de wijde omgeving. Door het kwalitatief goede spel van de Jay Jay’s Border Jazzmen, de huisband van onze zusterjazzclub uit Doetinchem, ontstond er die avond al snel een enthousiaste sfeer in Kumpulan".
> Lees nieuwbrief 'Storyville Stories'

Jay Jay's Border Jazzmen wensen u een gezond en swingend 2020 !

Ook het komende jaar zijn wij weer present op verschillende podia in Nederland, België en Duitsland. Het Nieuwjaarsconcert is op zondag 5 januari in Zevenaar:

Nieuwjaarsconcert - 5 januari 2020

JJBJ foto

Een traditie wordt voortgezet!
Zondag 5 januari 2020: Nieuwjaarsconcert met Jay Jay's Border Jazzmen bij Zalencentrum Staring in Zevenaar.
We spelen van 14.30 tot 17.00 uur. De zaal gaat open om 13.30 uur.
Zalencentrum Staring, Grietakkers 3, 6905 CD Zevenaar. Entree € 10,00.

> flyer (1 MB)


 

Jaarlijks koffieconcert zondag 17 november 11:00 uur

JJBJ foto

Jay Jay’s Border Jazzmen nodigen u van harte uit voor ons jaarlijks koffieconcert op zondag 17 november 2019 bij Berkelpalace, Hambroekweg 8, Borculo. Aanvang 11:00 uur. De toegang is gratis!
Na afloop is er gelegenheid gebruik te maken van een heerlijk stamppotbuffet à € 16,= p.p. Hiervoor graag vooraf reserveren bij Berkel Palace: 0545-274333 of info@berkelpalace.nl
> flyer

Reactie van een kritische luisteraar

luisteraar reactie

Reactie van een kritische luisteraar bij ons optreden op de Dokter Jazz in Wageningen, 6 april 2019
> Artikel

20 Jaar Jay Jay’s Border Jazzmen     (12 - 05 - 2019)

JJBJ foto

Zondag 12 mei vierde Jay Jay's Border Jazzmen haar 20-jarig bestaan. Op uitnodiging van Jazzvereniging Doe Jazz'81 vond dat plaats in Zaal De Kruisberg in Doetinchem. Het programma bestond o.a. uit optredens met de ex-Jay Jay-ers Tom Brunsveld (bas), Geert Mentink (trombone) en Teun van Vuren (drums). Het werd een mooi feestje, maar liefst 170 mensen waren erop afgekomen. Een dag waar we met veel voldoening op kunnen terugkijken!
> fotocollage (2 MB)

Frühschoppen in Metelen (D)     (01 - 05 - 2019)

JJBJ foto

Jay Jay's Border Jazzmen speelde ook dit jaar weer traditiegetrouw op het 1-Mei Frühschoppen in Metelen (D). Lees hier het verslag uit het lokale nieuwsblad.Jazz Club Apeldoorn - TJC     (14 - 04 - 2019)

JJBJ foto

Op zondag 14 april was Jay Jay's Border Jazzmen de seizoensafsluiter van Jazz Club Apeldoorn / Triangle Jazz Club (www.jazzclubapeldoorn.nl). Een zestigtal bezoekers hebben genoten van ons optreden in de altijd weer sfeervolle locatie van Brasserie de Manege.
Lees hier de recentie uit De Stentor - 'Mijn Weekend'.JJBJ Nieuwjaarsconcert 2019     (06- 01 - 2019)

JJBJ foto

Op zondag 6 januari verzorgde Jay Jay's Border Jazzmen een spetterend Nieuwjaarsconcert in Zaal Staring in Zevenaar. Zo'n 80 à 90 bezoekers, Jay Jay-fans en andere belangstellenden hebben weer genoten van onze klanken. Een groot deel daarvan was ook regelmatig op de dansvloer te vinden. Verrassend was de inbreng van ex-bassist Tom Brunsveld die met een enthousiast "Down by the Riverside" liet horen dat hij het zingen steeds nog niet verleerd is!
> fotocollage (1 MB)
 

Jay Jay's Border Jazzmen wensen u een gezond en swingend 2019 !

Ook het komende jaar zijn wij weer present op verschillende podia in Nederland, België en Duitsland. De aftrap is zondag 6 januari in Zevenaar:

Nieuwjaarsconcert - 6 januari 2019

JJBJ foto

Een traditie wordt voortgezet !
Zondag 6 januari 2019: Nieuwjaarsconcert met Jay Jay's Border Jazzmen bij Zalencentrum Staring in Zevenaar.
We spelen van 14.30 tot 17.00 uur. De zaal gaat open om 13.30 uur.
Zalencentrum Staring, Grietakkers 3, 6905 CD Zevenaar. Entree 7,50.

> poster (3 MB)


 

JJBJ bij OSJE in Eindhoven     (23- 09 - 2018)

JJBJ foto

Zondag 23 september was Jay Jay's Border Jazzmen te gast bij OSJE , de Oude Stijl Jazz Club in Eindhoven. Ondanks het druilerige weer zat de knusse zaal van "De Ronde" aan de Tongelresestraat vol met liefhebbers van onze muziek. Het optreden van de band, met op trombone Geert Mentink als invaller voor Jac Meijs, was een groot succes !
> fotocollage (1 MB)
 

JJBJ bij Jazz at the Sea, Domburg     (14 - 09 - 2018)

JJBJ foto

Jazz by the Sea: 14 september 2018.
Ook deze keer waren de Jay Jay’s Border Jazzmen weer van de partij. Op de mooiste plek van Domburg - het terras van het monumentale Badpaviljoen – werd het weer een prima optreden, ondanks het feit dat de band noodgedwongen met twee gastspelers moest spelen. Deze twee, Henk van Amerongen op trompet en Gerrit Baas op trombone, kweten zich echter uitstekend van hun taak en zorgden door hun goede spel en verrassende soli en gesteund door onze prima ritmesectie er voor dat de talrijke bezoekers weer een aangename middag hadden !
> fotocollage (1 MB)
> Video-1
> Video-2
 

JJBJ bij Huis te Eerbeek    (15 - 07 - 2018)

JJBJ foto

Zondag 15 juli 2018:
Fletcher Hotel Landgoed Huis te Eerbeek was zondagmiddag 15 juli het prachtige decor van een prima optreden van de Jay Jay’s Border Jazzmen. Mede dankzij het schitterende weer werd het een geslaagde happening. Misschien viel het bezoekersaantal – vanwege de warmte? – een beetje tegen, desondanks was mede-organisator, chef-kok èn Jay Jay-fan, Eric Peters tevreden: “Goede muziek met mooi weer op een unieke locatie. Dat is voor herhaling vatbaar!”
> fotocollage (1,1 MB)
 

JJBJ bij Doe Jazz ’81 op locatie     (10 - 06 - 2018)

JJBJ foto

Zondag 10 juni 2018:
Net als vorig jaar juni verzorgden we op uitnodiging van de Doetinchemse jazzvereniging Doe Jazz ’81 een koffieconcert bij restaurant Heeren Dubbel in de kasteeltuin van Kasteel Bergh in ’s Heerenbergh.
Er was weer volop belangstelling en we kregen veel positieve reacties. Mede door het prachtige weer en de toplocatie werd het ook dit keer weer een schitterende happening.
> fotocollage (2,4 MB)
 

MEI 2018  

JJBJ foto

"Ook in mei 2018 waren de Jay Jay's Border Jazzmen weer op verschillende plaatsen actief: Traditiegetrouw op 1 mei bij het Frühschoppen in Metelen, poserend op de speelplaats voor de Jazzclub in Hengelo en natuurlijk op het jazzfestival in Zevenaar, 's morgens bij de Gospeldienst en 's middags op het podium, met prima weer en een enthousiast publiek !"
> fotocollage (1,3 MB)
  

Nieuwjaarsconcert    (07 - 01 - 2018)

JJBJ foto

Nieuwjaarsconcert!
Zondag 7 januari: Het eerste optreden van Jay Jay’s Border Jazzmen in 2018! Als vanouds bij de Jazz Sociëteit Zevenaar, deze keer in Party Centrum Staring. Helaas was dit de laatste bijeenkomst van de Jazz Sociëteit , want om financiële redenen zijn ze genoodzaakt te stoppen met hun maandelijkse activiteiten. Ondanks dat waren er toch nog zo’n 100 belangstellenden op deze middag afgekomen! Ze hebben kunnen genieten van een mooi optreden van onze band met o.a. een swingend intermezzo met Rudolf Beijerman op viool.
Helemaal afgelopen is het niet voor deze eerste zondag van het nieuwe jaar, want wij hebben als band besloten de traditie voort te zetten en vanaf de eerstvolgende gelegenheid de nieuwjaarsbijeenkomst zelf te organiseren. Daarom graag alvast noteren:
Zondag 6 januari 2019: Nieuwjaarsconcert met Jay Jay's Border Jazzmen bij Party Centrum Staring in Zevenaar!
> fotocollage (1 MB)
 

NIEUWJAARSWENS
Ook weer swingen in 2018 !!

JJBJ foto

Ook weer swingen in 2018 !!
met de
Jay Jay’s Border Jazzmen
Rob, Peter, Willem, Petro, Tom, Jac en Theo wensen jullie alle goeds voor het nieuwe jaar en zien jullie graag bij onze komende optredens.

Het eerstvolgende: Zondag 7 januari 14.30 – 18.00 uur Jazz Sociëteit Zevenaar in Party Centrum Staring, Grietakkers 3, Zevenaar.
flyer
 

Ons jaarlijkse koffieconcert    (19 - 11 - 2017)

JJBJ foto

Zondagmorgen 19 november: Ons jaarlijkse koffieconcert. Om 11.00 uur zat de zaal van Berkelpalace in Borculo weer helemaal vol met vrienden en fans van de band. En... het werd een mooi concert. Helaas zonder onze vaste bassist Tom Brunsveld, die nog niet zo lang geleden is voorzien van een nieuwe knie, maar met een uitstekende invaller: Etienne Beyé! Naast ons bekende repertoire kwamen deze keer ook een aantal nieuwe nummers langs, en met veel succes:
Eddie Gorme’s "Blame it on the Bossa Nova", een prachtige balad van Jac op trombone: “Love song of the Nile” en een feature van Petro in Bert Kaempfert’s “All I ever need is you” oogsten veel positieve reacties. Niet verwonderlijk dat onze band na afloop weer een terechte staande ovatie kreeg van het dankbare publiek!
> fotocollage (1 MB)
 

Verslag Mardi Jazzclub Oss   (optreden 22 - 10 - 2017)

JJBJ foto
JJBJ foto

Op 22 oktober trad Jay Jay's Border Jazzband op bij Mardi Jazzclub Oss in De Groene Engel te Oss. Lees het verslag in hun clubblad (klik de foto's).

 

AANKONDIGING
Gratis Koffieconcert - zondag 19 november 2017,
Berkelpalace, Hambroekweg 8 Borculo, 11:00 uur

JJBJ foto

Jay Jay’s Border Jazzmen nodigen u van harte uit voor hun jaarlijkse koffieconcert. Ook deze keer belooft het weer een gezellige happening te worden. Naast het bekende repertoire zullen de Jazzmen ook een aantal nieuwe nummers ten gehore brengen.
Na afloop is er gelegenheid gebruik te maken van het heerlijke stamppotbuffet à €15,= p.p. Hiervoor graag vooraf reserveren bij Berkelpalace 0545-274333 of info@berkelpalace.nl
 

Jazz by the sea, Domburg   (15 - 09 - 2017)

JJBJ foto

Van 13 t/m 17 september konden de echte liefhebbers weer genieten van hét jaarlijkse jazzfestival ‘traditional style’: Jazz by the Sea in Domburg. Ook deze keer weer met topmuzikanten uit binnen- en buitenland. En natuurlijk waren ook de Jay Jay’s Border Jazzmen weer van de partij! Voor de 10e (!) keer stonden ze op vrijdagmiddag op de mooiste plek van het festival: het terras van het vermaarde Badpaviljoen. Al ver voor aanvang van het optreden hadden veel fans (die elk jaar van heinde en verre komen!) hier een plekje gezocht. Het werd weer een gezellige en vrolijke boel, zoals uit de bijgevoegde foto’s mag blijken. Helaas was Tom, de vaste bassist en zanger, in verband met fysieke problemen, er niet bij, maar in de persoon van Etienne Beyé had de band een waardige vervanger gevonden. Wat ons betreft: Op naar “Jazz by the Sea”2018 !
> fotocollage (1,5 MB)
 

Frühschoppen in Nordlohne  (25 - 06 - 2017)

JJBJ foto
JJBJ foto

25 Juni 2017: Frühschoppen in Nordlohne. Een jaarlijkse traditie op de laatste zondag in juni in dit prachtige dorpje in de buurt van Lingen. Een groepsontbijt met muziek, georganiseerd door een vrijwilligersteam onder de bezielende leiding van Monika Wasserman. Dit jaar mochten we er als band weer bij zijn om het geheel muzikaal te ondersteunen.
En… het werd een prachtige ochtend! Het publiek – dat in Duitsland nou niet gewend is om direct om de stoelen te gaan staan – was zeer enthousiast. Sterker: het concert eindigde met een spontane polonaise en maarliefst 4 (!) Zugabes. Kortom, ook als band: Genieten !!
 

JJBJ bij Doe Jazz op locatie, 's Heerenberg  (11 - 6 - 2017)

JJBJ foto

Zondag 11 juni 2017 : “Doe Jazz op locatie” In de kasteeltuin van Kasteel Bergh , bij restaurant Heeren Dubbel , op uitnodiging van de Doetinchemse Jazzvereniging Doe Jazz ’81 , verzorgden we deze ochtend een prima koffieconcert. Ruim 200 belangstellenden waren aanwezig! Mede door het prachtige weer en de toplocatie werd het een schitterende happening, wat ook bleek uit de vele positieve reacties die we tijdens- en na afloop van ons optreden weer in ontvangst mochten nemen.
> fotocollage (1,4 MB)
 

Varilux Jazz en Blues Festival, Zevenaar   (4 - 6 - 2017)

JJBJ Varilux 2014
 
JJBJ Gospeldienst 2014

4 Juni 2017 : “Van de lange adem” was het thema van de Gospeldienst in de St. Andreaskerk in Zevenaar in het kader van het Internationale Varilux Jazz- en Blues festival. Aan de dienst werkten mee het Chosen Gospel Choir onder leiding van Vladimir Pairel en – zoals elk jaar – de Jay Jay’s Border Jazzmen. Zoals gebruikelijk was de kerk tot en met de laatste plaats bezet.
Wij begonnen voor de dienst met het spelen van een aantal gospels als 'opwarmer'. Hierna startte de ceremonie met de binnenkomst van de pastor en de dominee onder het zingen van "When the Saints go marching in" met de blazers van onze band in een 'streetparade'.
Er was deze keer – in verhouding tot de bijdragen van de beide voorgangers – veel muziek van ons en het Gospelkoor, waarbij met name het door ons gespeelde 'Hymn to Freedom' van Oscar Peterson diepe indruk maakte op de aanwezigen.
Zo is deze Gospeldienst elk jaar weer een bijzondere happening !
’s Middags speelden we op het Raadhuisplein afwisselend met de Belgische band 'Boogie Phil & the Wise Guys'. Mede door het prachtige weer zat het plein deze keer helemaal vol!
Ook dit was een groot succes , dus… tot volgend jaar in Zevenaar?
 

JJBJ op Doctor Jazz Dag 105, Wageningen  (8 - 4 - 2017)

JJBJ foto

Zaterdag 8 april : Doctor Jazz Dag 105 in Wageningen.
Op het laatste moment zegde een band af en werden wij gevraagd in te vallen. Dat hebben we met plezier gedaan! Van 16:15 tot 17:15 uur speelden wij het afsluitende concert voor een enthousiast publiek in de Hof van Wageningen, dat ons na afloop beloonde met een staande ovatie! Ook dank aan onze fantastische stand-in op trombone en fluit: Sietze de Leeuw!
> fotocollage (1,2 MB)
 

INGELAST OPTREDEN: 8 April 2017: JJBJ op Doctor Jazz Dag, Wageningen

Ingelast: op zaterdag 8 april speelt Jay Jay’s Border Jazzmen op 'Doctor Jazz Dag' in Hof van Wageningen, Lawickse Allee 9, Wageningen.
Hun optreden begint om 16:15 uur. Zie ook www.doctorjazz.nl

 

Jay Jay’s Border Jazzmen in Triangle Jazz club, Apeldoorn  (19 - 3 - 2017)

JJBJ foto

Zondag 19 maart was onze band weer te gast in de gezellige Triangle Jazz club in Apeldoorn. Dat het - ondanks een incident met een mevrouw die ongelukkig ten val kwam - zeer geslaagd was, moge blijken uit de leuke reactie van de voorzitter na afloop:
"Beste Theo,
Het optreden in onze jazzclub van Jay Jay’s Border Jazzmen was grandioos, de leden en bezoekers hebben genoten van de band. Het incident met de 'gevallen mevrouw' is gelukkig goed afgelopen. Ze is weer thuis en heeft nog wat hoofdpijn, maar gelukkig geen ernstige blessures. Wil je de overige orkestleden informeren en bedanken voor hun optreden, voor en na de valpartij ?
Met vriendelijke groet namens het bestuur van de Triangle Jazz Club, Jerry Wildenberg"


 

Jay Jay’s Border Jazzmen voor het eerst in Zutphen!   (19 - 2 - 2017)

JJBJ foto

Zondag 19 februari was JJBJ bij JAZZ & SO te gast in restaurant de Pauw in Warnsveld. Onder het motto “Jazz at the Peacock” zijn een stelletje enthousiastelingen daar begonnen om de jazz in de omgeving Zutphen/Warnsveld weer nieuw leven in te blazen. En dat lukt, getuige de enorme belangstelling op deze middag voor onze band. Het was een mooi concert, we kregen weer leuke reacties tijdens en na ons optreden: "Jullie mogen zeker nog een keer terugkomen en… nee, we gaan geen "hei" roepen voor we over de brug zijn, maar één ding staat vast: het gaat goed met onze piepjonge jazzclub!".

 

Jazzclub 'Noord Nederlands Jazz Gilde'   (18 - 2 - 2017)

JJBJ foto

Zaterdag 18 april speelden we voor jazzclub het 'Noord Nederlands Jazz Gilde' in het Schathoes, bij Landgoed Ekestein in Appingedam, voor een zeer enthousiast publiek. Er werd de hele avond volop gedanst op de klanken en ritmes van ons orkest. Reactie van een bezoeker na afloop: “Was een super gezellige avond. We hebben genoten !”
> fotocollage (1MB)

 

Doe Jazz Festival   (28 - 1 - 2017)

JJBJ foto

Doe Jazz Festival 28 januari 2017. Ook de Jay Jay's Border Jazzmen waren van de partij en speelden, met vier andere orkesten, voor een enthousiast publiek in de Remmelinkzaal van het Hotel Restaurant "De Kruisberg" in Doetinchem.
> fotocollage (1MB) 

Frühschoppen in Aken   (22 - 1 - 2017)

JJBJ foto

Zondag 22 januari: Frühschoppen in Aken. Geslaagd optreden voor een volle zaal ( 200 pers.) van het Kurpark Terrassen, onder het motto: KurArt, Comedy & Kabarett. Plaats van handeling geeft aan dat wij inderdaad af en toe heel grappig kunnen zijn...’
> fotocollage (1MB) 

Toast op het nieuwe jaar 2017 !     (08 - 01 - 2017)

JJBJ foto
 
JJBJ foto
Zondag 8 januari waren we traditietrouw weer te gast in de Jazzsociëtiet Zevenaar. De zaal van Careza de Kroon in Oud- Zevenaar was goed gevuld met zo’n 90 enthousiaste luisteraars, dansers en andere jazzclubleden die vooral waren gekomen om gezellig bij te kletsen (ook traditie in Zevenaar…).
Van half drie tot over zessen hebben we onze toehoorders weer een gevarieerd jazzmenu voorgeschoteld. Deze keer ook met een aantal verassende nieuwe gerechten (“All the girls go crazy “ !). Kortom: De kop is er af !

 


Jay Jay’s Border Jazzmen wensen jullie allen een fijn en muzikaal 2017 !

JJBJ in Park Lane Jazzclub in Osnabrück  (17 - 12 - 2016)

JJBJ foto

Zaterdag 17 december maakten de Jay Jay’s Border Jazzmen hun opwachting bij de Park Lane Jazzclub in Osnabrück. Deze club bestaat al sinds 1959 en heeft een ‘Partnerschaft’ met de vereniging in Dissen - Bad Rothenfelde, waar we ook al een aantal keren met veel succes optraden. De zaal van het Ibis hotel zat zaterdagavond al vroeg stampvol met aandachtige luisteraars, die we een prima concert hebben bezorgd. Er was vooral veel bewondering, zo meldde de voorzitter na afloop, voor het veelzijdige repertoire van de band. Naast uiteraard een aantal bekende Schlagers (‘Das gibt’s nur einmal, das kommt nicht wieder’) werden deze keer op verzoek ook mooi gearrangeerde en gezongen Kerstliederen ten gehore gebracht. Iedereen was enthousiast , wat ook bleek uit het onvermijdelijke ‘Zugabe’. Een geslaagd optreden dus, niet in het minst ook vanwege het gastvrije onthaal: diner, overnachting en ontbijt waren bij dit alles inbegrepen! Al met al een leuk weekendje Osnabrück, waar we graag nog een keer terugkomen!
> flyer

 

JJBJ - Jazzclub Assen  (4 - 12 - 2016)

JJBJ foto

Lekker swingen, volle bak en leuke reacties na afloop. Het was weer gezellig op zondag 4 december in de Hertenkamp bij de Jazzclub Assen.
> fotocollage (1MB)
 

Jaarlijkse JJBJ koffie - stampotconcert   (6 - 11 - 2016)

JJBJ foto

Zondag 6 november vond al weer voor de 11e keer het jaarlijkse JJBJ koffie - stamppotconcert plaats. Ook deze keer zat de zaal van Hotel Berkelpalace – onze thuislocatie – weer stampvol met fans , vrienden , familieleden en anderen die onze band op de een of andere manier een warm hart toedragen. Thema van het concert was deze keer: “100 jaar jazz op de plaat”, waarbij bekende en minder bekende en ook een aantal nieuwe nummers van JJBJ de revue passeerden. De reacties na afloop waren unaniem positief en we mochten als band weer veel complimentjes in ontvangst nemen. Dank aan Rob Wissink en Theo Peters voor de mooie foto’s van dit wederom geslaagde evenement ! > collage (1MB)
 

Jaarlijks gratis koffieconcert, stamppotbuffet mogelijk - Zondag 6 nov a.s.

JJBJ foto
 

Zondag 6 november a.s. in Berkelpalace, Hambroekweg 8 te Borculo: Gratis koffieconcert met Jay Jay’s Border Jazzmen. Ze brengen een ode aan de groten van 100 jaar Ddixieland jazz.
Na afloop kan men gebruikmaken van een heerlijk stamppotbuffet, waarvoor men dient te reserveren. Meer informatie in de flyer.

 

100 Jaar Dixieland Jazz  (24 - 09 - 2016)

JJBJ foto
 

Zaterdag 24 september
20.00 uur 
“100 Jaar Dixieland Jazz “
met
 “Jay Jay’s Border Jazzmen”
in
Theater de Brink, Zelhem

lees meer
 

Jazz by the Sea  (16 - 09 - 2016)

JJBJ foto
 

Vrijdag 16 september 2016.
Bij het begin van het Jazzfestival  “Jazz by the Sea”, dat elk jaar in september plaats vindt in- en rond Domburg was  Jay Jay’s Borders Jazzmen weer present !
En evenals andere jaren was het schitterende Badpaviljoen weer onze thuisbasis.
Vele jazzfans uit binnen- en buitenland waren  aanwezig.
Geniet met ons van de mooie foto’s die Cor Dekker maakte op deze prachtige jazzmiddag. > fotocollage
 

Jazz in Buren   (11 - 09 - 2016)

JJBJ foto
 
JJBJ foto
Zondag 11 September 2016 was het weer: “Jazz in Buren”, een evenement waar we ook een aantal jaren geleden al eens van de partij waren. Werd er in 2010 nog kleinschalig gestart, inmiddels is het uitgegroeid tot een Jazzfestival van formaat in goede samenwerking met de plaatselijke horecaondernemers, de Stichting Jazz Promotion uit Tiel en de Stichting Buren Oranjestad.
Van 14:00 tot 17:00 uur speelde Jay Jay’s Border Jazzmen op dezelfde plek als de vorige keer n.l. op het gezellige terras van IJssalon Lic aan de Herenstraat in dit prachtige middeleeuwse stadje. Dat terras zat vol met enthousiaste luisteraars die we ongetwijfeld weer een aangename middag hebben bezorgd !


 

Gewijzigde speeltijden JJBJ op Jazz by the Sea, Domburg, 16 sep 2016

Het optreden van Jay Jay’s Border Jazzmen op Jazz by the Sea begint om 14.00 uur en duurt tot 17.30 uur (en dus niet van 13.00 tot 17.00 uur zoals eerder vermeld). Zie ook 'agenda'.

Zevenaarse Jazz Festival + Jazz Gospeldienst   (15 - 05 - 2016)

JJBJ foto
 
JJBJ foto
Jay Jay’s Border Jazzmen is al een aantal jaren vaste gast op het Zevenaarse Jazz Festival, ook dit jaar weer georganiseerd door Muziekstad Zevenaar. ’s Morgens mochten we weer meewerken aan een geslaagde Jazz Gospeldienst in een mooie samenwerking met Gospelkoor Desire en zangtrio G-Roots. ’s Middags waren we traditiegetrouw aanwezig in de binnenstad, deze keer op het podium Markt/Weverstraat. Ondanks deze koude Eerste Pinksterdag hebben we het niet talrijk aanwezige, maar wel enthousiaste publiek nog een swingende middag bezorgd !

 

Koffieconcert - 20 maart 2016
met heerlijk stamppotbuffet

Zondag 20 maart 11.30 uur:
Koffieconcert Jay Jay's Border Jazzmenn in Hotel Restaurant Berkelpalace Borculo !!
Na afloop kunt u weer gebruik maken van een heerlijk stamppotbuffet à € 15,= p.p. Voor het stamppotbuffet graag vooraf reserveren bij Berkelpalace tel. 0545-274333 of per e-mail info@berkelpalace.nl

Jay Jay’s Border Jazzmen – Jac, Peter, Petro, Rob, Theo, Tom en Willem –
wensen u hele fijne feestdagen en een swingend 2016 !